Cutting Edge Academy er en del af PMH Systems A/S

Som en del af PMH Systems A/S er Cutting Edge Academy i stand til at trække på virksomhedens omfattende ekspertise og erfaring inden for strukturelt design, software og teknik.

Dette betyder, at Cutting Edge Academy kan tilbyde et bredt udvalg af højkvalitetskurser og uddannelsesprogrammer, der er specielt designet til at hjælpe fagfolk med at forbedre deres færdigheder indenfor strukturelt design og software, samt effektivt bruge de nyeste værktøjer og teknologier.

Baggrunden for Cutting Edge Academy

For nogle måneder siden fik vi den idé at tilbyde kurser til de mange, der efterspurgte vores ekspertise inden for strukturelt design, herunder brugen af forskellige softwareprogrammer og særligt arbejdet med letvægtspladen, Re-board.

Med et stærkt team, der havde samme passion for projektet, var der ikke langt fra tanke til handling, og blot et par måneder senere afholdte vi vores første kursus, der fik overvældende gode tilbagemeldinger.

Dette markerede starten på Cutting Edge Academy.

En kombination af teori og praktik

Vores kurser lægger stor vægt på en kombination af teori, praktik og samarbejde.

Vores tilgang til undervisning er ikke kun baseret på teoretisk viden, men også på anvendelse og samarbejde. Vi tror på, at denne kombination vil give vores kursister de færdigheder og værktøjer, de har brug for, for at kunne lykkes med de nye færdigheder, i det daglige.

Teori

Det kræver en god forståelse for både materiale og konstruktionsteknikker, for at få mest ud af styrken og holdbarheden i dit materiale, alt efter funktionen. Derfor gennemgår vi disse ting i vores kursuslokale.

Praktik

Praktisk erfaring kan forbedre forståelsen og anvendelsen af teorien samt opdage og løse problemer, som teorien ikke kan forudsige. Det kan også forbedre kreativiteten og evnen til at tænke uden for boksen.

Samarbejde

Vi oplever at magien sker, når vi samarbejder på kryds og tværs af virksomheder/brancher. Vi lærer både af andre, men også af at dele vores viden med andre.

FAQs

Hvad lærer man på kurserne?

Konstruktionsteknikker, intro til konstruktionssoftware, letvægtspladens mange fordele og enkelte begrænsninger. Alle kurser afsluttes med et diplom. Enkelte kurser afsluttes med en test.

Hvad koster kurserne?

Du finder prisen på det enkelte kursus, samt hvad, der følger med i prisen.

Hvor foregår kurserne?

Undervisningen foregår i vores lokaler, i Ringsted på sjælland.

PMH Systems A/S
Huginsvej 8
4100 Ringsted

(Fri privat parkering)

Kommer man langvejs fra og skal deltage i et seminar over flere dage, sørger vi for evt. booking af hotelovernatning.

Nogle af vores kurser tilbydes også online.

Er kurserne begyndervenlige?

Vi har kurser for alle – også begyndere. Vi holder løbende kurser på begynder niveau, som er åben overfor alle, der gerne vil i gang med skæring af letvægtsplader.

Hvor store er de forskellige hold?

Antallet af deltagere på vores kurser varierer og fastsættes ud fra en vurdering af, hvad der læringsmæssigt giver mening. Du har også mulighed for at sætte dit eget hold, hvis du f.eks. ønsker at samle flere af dine kollegaer eller medarbejdere.

Er kurserne inkl. forplejning?

Ved vores heldagskurser er fuld forplejning inkluderet i prisen, i form af morgenmad, frokost, eftermiddagskage og drikkevare (kaffe, te, sodavand).

På vores aftenkurser, vil der være forplejning i form af kaffe og kage.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forhindret efter tilmelding?

Bliver du forhindret i at møde op til et kursus, bedes du melde fra i så god tid som muligt. Hvis din tilmelding er bindende, vil det fremgå af kursets betingelser.

Hvilket sprog foregår kurserne på?

Langt de fleste af vores kurser foregår på dansk, men det hænder at vi tilbyder kurser med gæsteundervisere fra udlandet – i dette tilfælde foregår kurset på engelsk. På det enkelte kursus, fremgår det, hvilket sprog det foregår på.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har spørgsmål til et kursus?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakt os på telefon +45 57 67 20 23 eller påmail academy@pmhsys.com